sunnuntai, 18. toukokuu 2008

Minä ja rakas palloni!

1567636.jpg

sunnuntai, 18. toukokuu 2008

Kuulumisia

1567632.jpg

Onkin päässyt melkein vuosi vierähtämään siitä, kun olen viimeksi kuulumisia tänne kirjoittanut. Talvi meni ja kesä on pian ovella. Ihaninta kesässä on se, että saa olla paljon enemmän ulkona. Minulla on oma suuri aitaus takapihalla, jossa oikeastaan vietän suurimman osan ajastani, jos vain sää sallii. Jalkapallo on ehdoton pelisuosikkini. Nyt juuri opin tuomaan palloa, kun ennen minä vain juoksin pallo suussa muita pelaajia karkuun, mutta jostain syystä muut eivät sellaisesta pelistä tykänneet, vaan haluavat välillä pallon myös itselleen. No kyllähän minä sen pallon voin antaa, kun palkkiosta sovitaan. Näyttelytouhut on nyt jääneet kokonaan, koska en minä oikein ikinä viihtynyt niissä. Koulutuksissakaan emme ole nyt käyneet, mutta olen kuulemma sen verran fiksu, että emäntä saa helposti opetettua minulle itsekin temppuja. Talvella opin  viemään isännälle tossut ja nyt siis opin tuomaan palloa. Perustaidot osaan myös, kuten istu, maahan, sivulle, seuraa, anna tassu ja toinenkin tassu. Osaan myös haukkua  käskystä.  Muutenkin olen kuulemma aika kiltti koira, tulen , kun käsketään ja annan laittaa itseni helposti remmiin vaikka olisin saanut vapaana juoksennella. Koko kahden vuoden aikana en ole karannut kuin yhden kerran ja se oli joulun tienoilla, kun joku tyttö tuoksui niin hyvälle, että oli pakko lähteä häntä etsimään. Emäntä kertoi, että kuulemma muutama muukin naapuruston koira oli ollut samaisena iltana karkuteillä.... kukaan ei tainnut sitä tyttöä löytää.
No mutta nyt on taas mentävä... Heihei!



1567634.jpg

maanantai, 30. heinäkuu 2007

Touho

767798.jpg

torstai, 26. heinäkuu 2007

Kesä kuulumisia

767789.jpg

Kesä on mennyt mukavasti vaikka ilmat ovat olleet kehnoja. Minä nyt en juuri välitä, että onko sadetta vai ei, kunhan pääsen metsään juoksemaan. Sateella vain kaikki oksat ja roskat tarttuu turkkiin tiukemmin kiinni. Omassa piha aitauksessa olen pelannut suosikkipeliäni jalkapalloa lähes päivittäin. Olen oppinut jopa oikeasti sitä etutassulla potkimaan enkä pelkästään juoksemaan pallo suussa muita pelaajia karkuun. Mikkelissäkin olen muutaman viikon lomaillut. Näyttelyissä ei ole nyt tullut käytyä, kun tuo emäntä on aina viikonloput töissä, niin ei ole oikein ehtinyt. Järvessä olen käynyt kahlaamassa, mutta kunnolla en ole uinut. Minusta on ollut vain hyvä, että ilmat ovat olleet viileempiä, koska minulla on auringossa aivan liian kuuma.

torstai, 31. toukokuu 2007

Kesä tulee

273020.jpg

Kesä tulee pian. Huh, minulla on nyt jo niin kuuma tämän karvapehkon kanssa, että kuinkahan kesällä pärjään. Minä sain juuri oman aitauksen pihaan, jossa voin lekotella, jos sisällä on liian kuuma. Kesällä tosin taitaa olla vähän toisinpäin. Olen jo vähän käynyt kahlaamassa järvessäkin, mutta on se vielä sen verran kylmää etten siellä viitsi kunnolla uida eikä emäntä varmaan edes antaisi minun uida etten vilustu. Kesällä kyllä sitten uin. Minusta ei ole vielä oikein otettu kunnon kesäkuvaa. Kaikki kesäkuvat ovat viime kesältä, niin kuin tuo yllä olevakin, ja niissä kaikissa olen niin pikkuinen etteivät ne oikein vastaa tämän hetkistä olemustani.